Rogán helikopterrel ment esküvőre, majd letagadta

Rogán Antal családjával olyan luxushelikopterrel utazott 2016 nyarán egy Szabolcs megyei esküvőre, melynek  óránkénti bérleti díja negyedmillió forint. A miniszterelnök kabinetfőnöke először letagadta az utat, állítása szerint összekeverték őt valaki mással, és perrel fenyegette azokat, akik közlik az információt.

Rogán Antal új feleségének földvásárlását a Budapest Bank 1,6 milliárdos hitellel fedezte volna

A miniszterelnöki kabinetfőnök új neje és annak szülei két további társukkal még az esküvő előtt, 2020 novemberben szerződtek 1022 hektár földbirtok adásvételéről. A vételár oroszlánrészét a kormányzati irányítás alatt álló Budapest Bank 1,58 milliárdos hitele fedezi, mert a vevők alig 83 millió forintot tudtak összeszedni a vételárhoz. Az Átlátszó által robbantott ügyre Rogán Antal először tagadással reagált és perrel fenyegetett. Pár héttel később a kormányhivatal megtagadta a szerződés bejegyzését, azaz nem jött össze a földvásárlás.

Rogán letelepedési kötvényei: az állam nem járt jól, és mai napig nem tudjuk kik vásároltak belőle

A Letelepedési Magyar Államkötvény olyan értékpapír volt 2013-17 között, amit az EU-n kívüli befektetők vásárolhatnak a magyar kormány által kijelölt közvetítőkön keresztül és ezért cserébe magyarországi letelepedési engedélyhez juthattak, ezzel pedig az egész unióban szabadon utazhattak.