A felcsúti kisvasút indulása óta csak veszteséget termel

2016. április 30-án indult első útjára a felcsúti stadion és az alcsútdobozi arborétum között a kisvasút amelyre 600 millió forintos EU-s támogatást ítélt meg az Orbán-kormány. Utasok nem nagyon vannak, és az indulás indulás óta összesen már 23,3 milliós mínuszt (2020-as adat) hozott össze a kirándulóvonat. A pályázatot nem akarták nyilvánosságra hozni, azt úgy kellett kiperelni 2017-ben a Nemzetgazdasági Minisztériumtól. A kisvasutat meghosszabításának tervét pedig már meg is rendelte MÁV.

Futballstadiont építtetett felcsúti háza mellé Orbán Viktor

2014-ben adták a 3500 férőhelyes Pancho Arénát az 1812 lakosú (2015-ös adat) Felcsúton. A stadion közvetlenül a miniszterelnök háza mellé épült.

Sport TAO: 10 év alatt 800 milliárd forintnyi közpénz ömlött ellenőrizetlenül a sportegyesületekhez

2011 óta lehetőség van arra, hogy a társaságiadó-kedvezmény keretében a cégek döntsenek arról, hogy adójuk egy részét nem a költségvetésbe fizetik be, hanem sportegyesületeknek vagy színházaknak adják át. A rendszer azóta is visszaélésekre ad lehetőséget mivel bár ezek az összegek közpénzek lennének, a parlamenti Fidesz-KDNP többség megszavazta a tao-pénzek titkosítását: nem automatikusan nyilvános, hogy azt mire költik a sportegyesületek.